چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۰۳

مزایای طراحی سایت با php چیست ؟

۶ بازديد
زبان php از دسته زبان های بسیار محبوب و پرطرفدار در بین زبان های برنامه نویسی می باشد که تحت وب می باشد که در وب در بخش بک اند به کار می رود. اگر قصد دارید داری در ارتباط با مزایای این زبان اطلاعات بیش تری ب دست بیاورید در ادامه ی این مقاله همراه من باشید تا به بررسی این زبان بسیار پرطرفدار بپردازیم و آن را بررسی بکنیم. زبان پی اچ پی همانطور که گفته شد یکی از زبان های سمت سرور می باشد و این زبان در دل کد های html زندگی می کند ! از در ادامه بیش تر به بررسی مزیت های این زبان برنامه نویسی می پردازیم و آن ها را بررسی می کنیم تا شما با بتوانید مسیر شغلی مورد نظرتان را انتخاب بکنید و ببینید آیا در مسیری که هستید می خواهید آن را ادامه بدهید یا خیر؟! با من باشید. 

چرا باید از PHP برای توسعه وب‌سایت استفاده کنیم؟

گزینه‌های مختلفی برای توسعه وب در این سال‌ها مطرح شده‌اند. در آغاز HTML ساده استفاده می‌شد، سپس توسعه‌دهندگان از HTML به همراه CSS جاسازی شده یا یک ارجاع به فایل CSS استفاده کردند. زمانی که وب‌سایت‌های دینامیک مطرح شدند، ASP (که در ادامه به ASP.NET تبدیل شد) و PHP نیز وارد میدان شدند.

بر اساس آمار و ارقام اکنون PHP با سهم 82 درصدی از وب‌سایت‌ها به عنوان محبوب‌ترین زبان برنامه‌نویسی سمت سرور مطرح است. این عدد را با 16 درصد که از ASP استفاده می‌کنند مقایسه کنید.

ASP تا سال 2022 پشتیبانی خواهد شد، اما انتظار نمی‌رود پس از این تاریخ به صورت رسمی دست کم به عنوان یک فناوری وب تداوم داشته باشد. PHP که اختصاری برای عبارت «پیش پردازشگر ابرمتن PHP» (به معنی PHP Hypertext Preprocessor) است موفقیت زیادی داشته است که به طور عمده ناشی از یکپارچگی آن با لینوکس است.

از آن جا که در اغلب وب‌سرورها از سیستم‌های عامل اوپن‌سورس استفاده می‌شود، این موضوع جای شگفتی ندارد.

برای ساخت یک وب‌سایت PHP به چه چیزی نیاز داریم؟
پیش از آن که کار ساخت وب‌سایت خود را آغاز کنیم، باید مطمئن شویم که یک ادیتور متن ساده یا محیط توسعه مناسب PHP را نصب کرده‌ایم. برای کدنویسی PHP می‌توانید در ابتدا از چیزی به سادگی Notepad ویندوز استفاده کنید. مثال‌هایی که در این مقاله مطرح می‌شوند، همگی با استفاده از ادیتور متن Notepad++‎ نوشته شده‌اند.

همچنین باید یک وب‌سرور PHP داشته باشید که فایل‌های خود را روی آن آپلود کنید. این سرور می‌تواند یک سرور ریموت یا یک رایانه محلی باشد که مجموعه LAMP روی آن نصب شده است. LAMP اختصاری برای عبارت‌های Linux ،Apache ،MySQL ،PHP است. به طور جایگزین می‌توانید از مجموعه WAMP که اختصاری برای عبارت‌های Windows ،Apache، MySQL ،PHP است استفاده کنید. اگر از ویندوز استفاده می‌کنید، می‌توانید از این راهنما بهره بگیرید:

چگونه یک سرور WAMP راه‌اندازی کنیم؟ — از صفر تا صد
در نهایت به یک برنامه FTP نیاز دارید تا فایل‌هایتان را روی وب‌سرور آپلود کنید. به این منظور برنامه‌های مختلفی مانند WinSCP، Cyberduck و FileZilla وجود دارند.

ساخت یک وب‌سایت: آشنایی با ساختار

هر طرحی که برای وب‌سایت خود در نظر دارید، ابتدا باید زمانی را صرف طراحی آن روی کاغذ بکنید. سپس می‌توانید با توجه به این طراحی اولیه وب‌سایت، محتوای مورد نظر یا صفحه‌هایی که به هم لینک دارند را مشخص سازید.

در این وب‌سایت ساده PHP قصد داریم یک صفحه PHP منفرد ایجاد کنیم که با محتوایی از سه صفحه HTML مقداردهی می‌شود. در ادامه فایل index.php که ایجاد می‌کنید، می‌تواند صرفاً با واژه‌ها و تصاویری از فایل‌های HTML اصلی ویرایش شود.

نمونه کدهایی که در ادامه ارائه می‌شوند مربوط به پروژه‌ای هستند که می‌توانید در این ریپوی گیت‌هاب (+) ملاحظه بکنید.

آغاز طراحی وب‌سایت: هدر PHP
در آغاز کار طراحی وب‌سایت باید سه صفحه وب بسازیم. این صفحه‌ها بر اساس ساختار مقدماتی، هدر، متن و فوتر هستند.

همان طور که احتمالاً حدس می‌زنید، هدر شامل اطلاعات عنوان است. با این حال اطلاعاتی مانند استاندارد HTML مورد استفاده نیز همراه با ارجاع‌های CSS برای استفاده مرورگر درج شده است.

سخن پایانی

همان‌طور که احتمالاً می‌دانید PHP تنها راه برای توسعه وب‌سایت‌ها نیست. فریمورک‌های زیادی برای توسعه وب دینامیک و مبتنی بر پایگاه داده وجود دارند. جاوا اسکریپت و فناوری‌های مرتبط نیز در این زمینه به همراه نرم‌افزارهایی مانند Adobe Dreamweaver عرضه شده‌اند.

با این وجود اگر می‌خواهید کار توسعه وب را آغاز کنید بهتر است این کار را از مبانی اولیه آن شروع کنید. اگر بلوک‌های سازنده وب‌سایت را که شامل HTML ،CSS و PHP می‌شود بشناسید، مسیر موفقیت برایتان هموارتر خواهد بود.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.