دوشنبه ۲۳ تیر ۰۴

چرا لازمه سایت داشته باشیم ؟

۱۰۴ بازديد
این روز ها بازار کار طراحان سایت بسیار خوب است چرا که  هر کسی برای  رونق  کسب و کار خود به طراحی سایت برای خود روی می آورند . حال سوالی که در اینجا وجود دارد این است که چرا افراد  سایت می زنند ؟ چرا داشتن یک سایت  جزو واجبات است ؟ و... همانطور که میدانید عصر عصر اینترنت و ارتباطات است  و روزانه مردم نصف بیشتر وقت خود را در اینترنت و  تلفن ها همراه و ... به سر می برند  با  اینوجود  وجود یک سایت می تواند  باعث بیشتر دیده شدن   کسب و کار شما شود و فروش  شما را تا حود بالایی افزایش دهد .  اگر قصد داردی تا بامزایای طراحی سایت آشناش .وید توصیه می کنم تا انتهای این مطلب با ما همراه بشید . 


حرفه ایی بودن

اگر در این دوران شما یک وب سایت خوب ندارید عملا بخش زیادی از بازار شما را به عنوان گزینه ایی جدی برای خرید های خود در نظر نمی گیرند. من شخصا خود برای یک خرید خوب، شرکت ها و فراهم کنندگان خدماتی را که وب سایت ندارند را هم بررسی می کنم اما نداشتن وب سایت می تواند نشانه یی از حرفه ایی نبودن در مدیریت آن کسب و کار به نظر بیاید. تصور کنید شما برای تعطیلات می خواهید از خدمات یک شرکت توریستی استفاده کنید. در گذشته بنر ها در پیاده رو ها و یا تابلو های شرکت معرف خدمات بودند و امروز وب سایت ها شما را به تعداد بیشتری مشتری بالقوه معرفی می کند. تبلیغاتی چون تراکت جای خود را به تبلیغات شبکه های مجازی داده اند. حتی اگر شما از تبلیغات شبکه های مجازی استفاده کنید داشتن یک وب سایت چون داشتن محل فیزیکی شرکت به شما مشروعیت و امکان در دسترس بودن بیشتری می دهد.


با داشتن وب سایت اعتبار کسب و کار خود را افزایش دهید
اعتبار یک کسب و کار برای مشتریان مهم است تا خرید تضمین شده‌ای داشته باشند. یکی از راه‌های جلب اعتماد مشتریان، داشتن وب سایت و شفاف بودن است. مشتریان قرن ۲۱ شکاک هستند. درحقیقت، ۵۶% مردم نظر داده اند که به یک تجارت بدون وب سایت اعتماد نمی‎کنند. داشتن یک وب سایت خوب، اعتبار شما را به عنوان یک کسب و کار قانونی و به روز افزایش می‌دهد.

داشتن وب سایت می‌تواند به شما کمک کند تا تخصص و موقعیت خود را بهتر نشان دهید. وب سایت می‌تواند یک ابزار درجه یک برای دیده شدن در بین تعداد زیادی از رقیبان باشد.


اجرا کردن یکی از مهمترین روش های بازاریابی
با داشتن یک وبسایت شما می‌توانید یکی از روش های نوین بازاریابی را تجربه کنید. از اساسی ترین روش های بازاریابی در زمان حال داشتن وبسایت و کار کردن بر روی رتبه سایت یا همان سئو شماست. همه ما وقتی یک محصول یا اطلاعاتی را در اینترنت سرچ می‌کنیم اولین تا چهار و پنجمین سایتی را که مرورگر به ما نشان می‌دهد را برای کسب اطلاعات یا خرید کردن انتخاب می‌کنیم.

فرض کنید شما فروشنده یک محصولی هستید و بر روی سئو سایت خود کار کرده اید، مشتری بعد از سرچ کردن شما را که در ردیف ۱ تا ۵ هستید را می‌بیند و به شما اعتماد می‌کند و خرید می‌کند. چقدر این روش می‌تواند در افزایش فروش ما تاثیر گذار باشد؟

و یا حتی شما آموزش یک دوره را به صورت فیلم یا کپچر درست کرده اید و در داخل وبسایت خود می‌گذارید با این روش روزانه چند نفر که به دنبال اطلاعات شما هستند از شما خرید می‌کنند؟



افزایش مشتری و رونق کسب و کار..!
آیا می دانید چند درصد افراد در ایران به صورت اینترنتی خرید می کنند؟! بهتر است بدانید بیش از ۵۶ میلیون نفر از جمعیت ایران، یعنی بیشتر از ۷۶ درصد از اینترنت استفاده می کنند و حداقل یکبار به صورت اینترنتی خرید کرده اند..!

این آمار ها نشان دهنده این است که کسب و کار شما هم می تواند در اینترنت دنبال کننده داشته باشد و این یک فرصت برای جذب مشتری برای کسب و کار شماست.


به صورت 24 ساعته در دسترس باشید
یکی از مهم‌ترین و پرهزینه‌ترین مسائل یک کسب و کار، پشتیبانی است. قطعاً می دانید که در دنیای پر رقابت امروز، اگر به مشتریان خود پشتیبانی مناسب ارائه ندهید، به سرعت از دایره رقابت حذف خواهید شد.

داشتن یک سایت به شما این امکان را می دهد که بتوانید به صورت شبانه‌روزی، پیام‌های مخاطبان خود را دریافت کنید و حتی پاسخ خود را نیز به صورت آنلاین برای آنها ارسال کنید. این یک فرصت عالی برای کاهش هزینه‌های پشتیبانی است.

در همین سایت ساز پرتال ما، شما امکان این را دارید که به کاربران اجازه ارسال تیکت دهید. این یعنی آنها می‌توانند در سایت شما ثبت نام کنند، پیام‌های خود را بفرستند و در سایت، از شما پاسخ دریافت کنند. عالی نیست؟


هزینه طراحی سایت چقدر است و چطور تعیین می شود؟
ساخت سایت بدون هزینه نیست و معمولا هم هر چه سایت حرفه ای تر طراحی شود، هزینه بیشتری دربر دارد. نمی توان برای سایت ها هزینه مشخصی تعیین کرد. چراکه هر سایت بسته به کاربردی که دارد، از آیتم های مختلفی بهره می برد و هر کدام تعرفه ای مجزا دارد. با این وجود می توان هر کدام از قسمت های مختلف را جداگانه بررسی کرد تا در نهایت قیمت ساخت سایت را دریافت.


ثبت دامنه: ثبت دامنه های مختلف هر کدام قیمت خاص خود را دارد، همواره می توان آنرا استعلام کرد.
هاست: فضای میزبانی یا هاست با توجه به پهنای باند و مقدار فضایی که دارد، متفاوت است. هر چه پهنای باند و مقدار فضا بیشتر باشد، هزینه ها بالاتر می روند.
طراحی: طراحی سایت شامل، طراحی قالب سایت یا طراحی گرافیکی آن می شود و بسته به کیفیت و گستردگی آیتم ها متغیر است. سایت هایی که از CMS اختصاصی و قالب ویژه بهره می برند، پر هزینه تر از سایت هایی هستند که، از CMS های عمومی مثل وردپرس، استفاده می کنند. برای ساخت یک سایت وردپرسی، می توان از قالب های آماده استفاده کرد که، گرافیکی و بهینه سازی شده اند.
افزودن محتوای سایت: این مرحله از کار معمولا، پس از راه اندازی سایت و توسط نویسنده ها یا مدیریت سایت انجام می شود. برای افزودن محتوا به سایت های دینامیک، نیاز به دانش برنامه نویسی نیست و هر کسی دانش استفاده از کامپیوتر را داشته باشد، با کمی آموزش می تواند، این کار را انجام دهد. اما بحث تخصصی تولید محتوا است که بسیار مهم است. برای این منظور لازم است از متخصصین تولید محتوا کمک گرفت.
امنیت و پشتیبانی سایت: سایت ها معمولا نیاز به یک متخصص برای پشتیبانی دارند. کسی که بتواند امنیت آنرا تعیین کند و همچنین در صورت بروز مشکل، بتواند در کوتاه ترین زمان آنرا تشخیص دهد و بر طرف کند. شرکت های متعدد وجود دارند که این کار را انجام می دهند و تعرفه هایشان مشخص است.
بهینه سازی سایت: بحث بهینه سازی سایت بسیار مهم است و با توجه به میزان کاری که قرار است، صورت گیرد هزینه این کار متفاوت است. استخدام یک متخصص سئو، برای سایت هایی که می خواهند در سطح عالی به رقابت بپردازند، لازم به نظر می رسد.

.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.